Indoorski Assen

Aan het aanbod voor seizoen 2024/25 wordt gewerkt. Per 1 Juli 2024 is alle informatie actueel en kan er geboekt worden voor het nieuwe seizoen.

een begrip in de regio en daarbuiten

Having fun is serious business

In april 2012 zag ski-liefhebber Martin Fockens zijn kans. Na een carrière in de kapitaalgoederen- en procesindustrie hakte hij de knoop door en maakte van zijn passie zijn werk. Onder het motto “having fun is serious business” is er flink doorgewerkt. Indoorski Assen is uitgegroeid tot een begrip in de regio en daarbuiten. Zeg je beste skilessen; dito materialen; intensieve skitrainingen; grootste rolbaan en een fijne sfeer, dan zeg je Indoorski Assen.
Het antwoord op de veel gestelde waarom vraag bleek eenvoudig: werk maken van je passie geeft energie. De combinatie van een uitdagende bedrijfsvoering en de ski-sport houdt hoofd en lichaam fit.

Skiën geeft een gevoel van vrijheid, is fysiek uitdagend en daarom geestelijk ontspannend. Het brengt je in een mentale toestand waarin je volledig opgaat in je bezigheden: FLOW. Skiën is flow, en wat is er nou leuker dan dit met anderen te delen? Martin doet dat samen met zijn Roos en zo nu en dan een freelance instructeur. Met jou zijn zij Indoorski Assen.

Indoorski Assen
Skilessen

even voorstellen

Maak kennis met ons

we willen blijven skiën

Ook in de toekomst

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij skiën ben je continu in beweging, er is sprake van dynamisch evenwicht. Dit geldt ook voor onze bedrijfsvoering! Wij willen blijvend meerwaarde creëren voor onze klanten en omgeving. Onlosmakelijk verbonden met de skisport zijn de bergen met haar sneeuw. Prachtige maar ook erg kwetsbare ecosystemen. Iedereen die al langere tijd in de bergen komt ziet daar zelf de gevolgen van de veranderingen in ons klimaat. De gletsjers worden kleiner, veranderende en meer extreme weerpatronen, minder biodiversiteit. Moeder aarde heeft het moeilijk en dat is onze verantwoordelijkheid.

Wij willen blijven genieten van de sneeuw, en daarvoor is vrieskou nodig. Dus nemen wij de opwarming van de aarde serieus, en doen er alles aan wat in ons vermogen ligt om onze CO2-voetafdruk zo gering mogelijk te houden. Om te kunnen skiën op een indoor rolbaan is veel energie nodig. Wij kiezen bewust voor lokale, écht groene energie!

Indoorski Assen is volledig geëlektrificeerd en gebruiken uitsluitend écht groene stroom. We zijn een mooie samenwerking gestart met Vanderveen en Asserenergie. Gezamenlijk werken we er aan om spoedig onze eigen groene zonne-energie op te wekken.

beste voorbereiding op de leukste vakantie van het jaar

Hoofd, hart en lichaam!

Beste skilessen

Wij geven beste skilessen. We combineren plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht op onze grote rolbaan.

Goede sfeer

Bij Indoorski Assen is een goede sfeer gegarandeerd! Je komt tenslotte om iets te doen wat je leuk vindt. Wees welkom en voel je thuis!

Voor elk niveau

Maak onder professionele begeleiding kennis met skiën of verbeter je techniek om een nóg betere skiër te worden. Van rookie tot expert skiërs.

Dromen. Durven. DOEN.

Kom ook skiën, schrijf je vandaag nog in