Indoorski Assen

Een vraag, een luisterend oor, een drankje, een vrolijke noot?

Leer Roos beter kennen

Hoi,

Ik ben Roos, van karakter vrolijk, enthousiast en zeer sportief. Ook lief en behulpzaam horen bij mij, want in de wintermaanden ben ik aan het werk in de skischool als allround gastvrouw. In de lente en zomer ben ik freelance fotografe en dus lekker breed inzetbaar. Omdat veel opdrachten wegvielen tijdens de coronaperiode ben ik de natuur ingegaan met m’n camera. Inmiddels mag ik mezelf publicerend natuurfotografe noemen :-). Vogeltjes en vlinders vind ik het leukst om te fotograferen. Neem eens een kijkje op Roosfoto.nl of volg m’n Instagram-feed.

Samen met Martin ben ik ook Irisfotoshoot.nl gestart. In onze studio hier in Assen, maken we daar unieke foto-kunstwerkjes van je iris.

Sinds 2017 ben ik bezig met het skiën en vind het super leuk, helemaal omdat ik deze passie zo fijn kan delen met mijn lieve vriend Martin :).

Het lijkt me fantastisch om een Helitrip te gaan doen – te skien waar nog geen spoortje staat en volop te kunnen genieten van de prachtige omgeving. En op het fotografie gebied: dat de door mij gemaakte foto’s veel terug te zien zijn in magazines, bill-bords en andere reclame doeleinden.

“het leven is als een boomerang, je krijgt wat je geeft"

Team Indoorski Assen, skischool van het noorden

zet je persoonlijke doelen

Waarom wachten op morgen?