Indoorski Assen

Aanmoediging nodig? Martin laat je zien dat je het wel kunt!

Leer Martin beter kennen

Hai,

ik ben Martin, een denker van karakter. Mijn hoofd staat altijd aan. Behalve tijdens het skiën. Dit is waarschijnlijk de grootste reden waarom ik vanaf de allereerste bocht die ik ooit in de sneeuw maakte helemaal, maar dan ook echt helemaal verslingerd ben geraakt aan de skisport. Skiën is buitenspelen en het zet je hoofd uit. Dit in de mooiste omgevingen “ever”. Besneeuwde berglandschappen met panorama’s te groot voor je camera.

Op de skischool, aan de telefoon of via de mail kom je me eigenlijk altijd wel tegen. Soms stuurt Roos me een avondje naar huis. Ik mag dan geen nee zeggen :-), en wordt ik prima vervangen. Meestal ben ik op de skibaan, en probeer daar samen met jullie de skilessen en -trainingen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken.

Naast het skiën ben ik ook helemaal gevallen voor het fotograferen. Samen met mijn lief Roos gaan we dan op avontuur. We ontdekken dan plaatsen en dingen waarvan we niet wisten dat ze zo mooi waren als je ze bevriest in een foto. Zij leert me dan dan de fijne kneepjes van dat vak. Tijdens het skiën in de bergen combineren we dit. Het is gaaf eigen beeldmateriaal te maken voor reclame op de skischool.

Ik haal veel voldoening wanneer ik anderen, jullie, iets mag leren waardoor je nog meer kunt genieten van het skiën. Dit doe ik met dezelfde passie voor een perfecte pizzapunt of een mooi gesneden bocht. Beginner of gevorderd, maakt niet uit! Zelf blijf ik ook graag up-to-date. Ik vind het super om verder te werken aan mijn eigen kunnen en knowhow. Zo ervaar ik zelf tijdens trainingen en bijscholing hoe het is als iemand voor je staat die het er zo makkelijk uit laat zien. Dat spelletje verveelt nooit.

Op mijn lijstje (best een lang lijstje) staat ergens bovenaan een helitrip samen met Roos. Off-piste skiën vind ik stiekem toch wel het allerleukst om te doen. Skiën is een individuele sport, maar is vooral zoveel leuker als je het samen kunt doen. Daar wordt hard aan gewerkt en voor gespaard. Het duurt vast niet heel lang meer!

“Don't limit your challenges, challenge your limits”

Team Indoorski Assen, skischool van het noorden
Lange bochten / korte bochten
Piste / off-piste

team Indoorski Assen

Leer ons allemaal kennen

zet je persoonlijke doelen

Waarom wachten op morgen?

error: Deze content is beveiligd !!