Indoorski Assen

Aanmoediging nodig? Martin laat je zien dat je het wel kunt!

Leer Martin beter kennen

Hoi,

ik ben Martin. Mijn hoofd staat altijd aan. Behalve tijdens het skiën. Dit is waarschijnlijk de grootste reden waarom ik vanaf de allereerste bocht die ik ooit in de sneeuw maakte helemaal verslingerd ben geraakt aan de skisport. Skiën is spelen en het zet je hoofd uit. Dit in de mooiste omgevingen: besneeuwde bergpanorama’s die te groot zijn voor je camera.

Op de skischool, aan de telefoon of via de mail kom je me eigenlijk altijd wel tegen. Soms stuurt Roos me een avondje naar huis. Ik mag dan geen nee zeggen :-), en word ik prima vervangen. Meestal ben ik op de skibaan, en probeer daar samen met jullie de skilessen en -trainingen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken.

Naast het skiën ben ik ook helemaal gevallen voor het fotograferen. Samen met mijn lief Roos gaan we dan op avontuur. We ontdekken dan plaatsen en dingen waarvan we niet wisten dat ze zo mooi waren als je ze bevriest in een foto. Zij leert me dan dan de fijne kneepjes van dat vak. Tijdens het skiën in de bergen combineren we dit. Het is gaaf eigen beeldmateriaal te maken voor op de website en de skischool.

Ik haal er veel voldoening uit wanneer ik anderen, jullie, iets mag leren waardoor je nog meer kunt genieten van het skiën. Dit doe ik met dezelfde passie voor een perfecte pizzapunt als voor een mooi carve-bocht. Beginner of gevorderd, maakt niet uit! Zelf blijf ik ook graag up-to-date. Ik vind het super om verder te werken aan mijn eigen kunnen en knowhow. Zo ervaar ik zelf tijdens trainingen en bijscholing hoe het is als iemand voor je staat die het er zo makkelijk uit laat zien. Dat verveelt nooit.

Op mijn to-do lijstje staat ergens bovenaan een helitrip samen met Roos. Off-piste skiën vind ik stiekem toch wel het allerleukst om te doen. Skiën is een individuele sport, maar is vooral zoveel leuker als je het samen kunt doen. Daar wordt hard aan gewerkt en voor gespaard. Het duurt vast niet heel lang meer!

“Don't limit your challenges, challenge your limits”

Team Indoorski Assen, skischool van het noorden

zet je persoonlijke doelen

Waarom wachten op morgen?