Gemiddelde score
13 reviews

10

UITSTEKEND

Jouw mening telt

Wij vinden het belangrijk welke indruk we bij jou hebben achtergelaten. Je beoordeling, opmerkingen, tips en/of suggesties worden enorm gewaardeerd! Wil je ook iets kwijt over jouw ervaringen met Indoorski Assen? Dan kun je een hier een bericht plaatsen. Heb je een suggesties voor het verbeteren van onze diensten? Stuur ons dan een bericht via de contact pagina. Dankjewel!

* * * * * Zeer positieve eerste ervaring!

(Truus, 23-03-2018)

Ik heb een zeer positieve eerste ervaring gehad de indoor skibaan in Assen. Goede les gehad. Geweldig om weer even op de ski';s te staan en weer wat vertrouwen terug te winnen.


* * * * * Toppie

(Dineke, 24-11-2017)

Goeie persoonlijke begeleiding. Nu maar hopen dat ik de wijze lessen/woorden in praktijk kan brengen.


* * * * * Supertop!

(UM, 31-01-2017)

Vriendelijke open benadering naar de klant met een eerlijk en professioneel verhaal via de telefoon!!!!,omtrent gedragingen van ski's en een niet goed geld terug garantie met aftrek van evt huurprijs ; uiterst" koningklant" vriendelijk gericht aldus!!!


* * * * * Perfect!

(Hennie, 18-01-2017)

Stapje voor stapje en met veel geduld van Martin gaat het lukken. Eerst het verkeerd aangeleerde afleren , daarna de goede techniek leren beheersen. Nog een week oefenen dan gaan we naar de sneeuw. Ik heb er zin in en ga het aangeleerde toepassen. Martin bedankt voor je goede en prettige begeleiding.


* * * * * Uitstekende begeleidng in een hele fijne sfeer!

(Marloes, 21-10-2016)


* * * * * Prachtige oefensessies gehad door een excellent didacticus

(André, 12-09-2016)

Stap voor stap (of bocht voor bocht) beter worden door nieuwe oefenvormen en scherpe bewegingsanalyses. Mooi om te zien dat we daar allemaal weer in twee ochtenden verder mee komen. Mijn doelstellingen voor het jaar zijn nog niet gehaald, maar ik heb ze wel duidelijk op mijn netvlies staan waar ik verder aan kan werken. Top.


* * * * * Top voorbereiding op het winterseizoen
(Matthijs, 22-07-2016)

Al enige jaren vaste ski klant bij Indoorski Assen. Na de effecten in het eerste jaar van de baan naar de sneeuw en de afwezigheid van spierpijn in de wintersport week eigenlijk elk jaar weer van de partij. Goede lessen, goede voorbereiding en na afloop altijd even gezellig een drankje doen.


* * * * * Top instructie, gezellige sfeer, leuke mensen
(Rudi, 20-07-2016)

Blijven investeren in nieuwe dingen, technisch perfectioneren!


* * * * * Uitstekende les
(Ridder, 08-01-2016)

Martin is een heel goede instructeur die per cursist maatwerk levert!


* * * * * De beste voorbereiding
(Serge, 10-01-2015)

Skiën is mijn sport, ik vind het heerlijk om in de bergen actief bezig te zijn in de frisse berglucht. De training op de baan bij Indoorski Assen zorgen er voor dat ik veel meer plezier heb in die bergen. De spieren zijn getraind en door de goede techniek die we op de baan leren maak ik zonder problemen langere dagen in de echte sneeuw en leg veel meer kilometers af. Die bergen zijn nu eenmaal ook niet om de hoek. Door de mooie indoor baan in Assen en de goede training die we daar krijgen is mijn sport een stuk leuker. Bedankt!


* * * * * Goed en gezellig

(Anita, 13-12-2014)

Een leuk en gezellige indoorskihal! Met alleen maar goede skileraren. Hiermee ga je goed voorbereid de wintersport in!!


* * * * * Fantastisch
(André, 08-9-2014)

Ik ski al jaren bij Indoorski Assen. Misschien is skiën als sport een wat ongewone keuze maar het is geweldig! Van volstrekt beginnend skiër ben ik inmiddels goed gevorderd, dankzij de trainingen die ik bij Indoorski Assen krijg. Skiën is een balanssport bij uitstek en je bent nooit uitgeleerd. Door de feedback van de skileraren wordt ik ieder jaar nog beter. En door te kiezen voor deze sport heb ik ook alle reden om eens een week het 'echte werk' op te zoeken. Sporten in de sneeuw, omringd door bergen en met je skivrienden. Wat is er mooier! Ook daar nemen we skiën heel serieus, hoewel er natuurlijk ook tijd is voor ontspanning :-).


* * * * * Indoorski Assen heeft me 'beter' gemaakt
(Roné, 06-09-2014)

Voor mij is skiën meer dan alleen een leuke hobby. Skiën is mijn passie. Indoorski Assen geeft mij de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer mijn techniek te verbeteren. Het heeft me geholpen om langzaam afscheid te nemen van 25 jaar oldschool ski techniek. Meerdere keren per jaar rij ik naar de Alpen om te skieën en dan wil ik raggen en meters maken. De tijd is dan vaak te kort om echt aan de verfijning van je techniek te werken. Een mooie aanvulling op een fantastische hobby.