Indoorski Assen

Een uitdagend dagprogramma in de sneeuw?

Leer Jeroen beter kennen

Hey hey,

 

Ik ben Jeroen en ik sta al van jongs af aan op de ski’s. Als klein jongetje was ik behoorlijk dwars tegenover mijn ouders maar zodra we op wintersport gingen was ik de braafste van de familie. Doordat mijn vader ook vroeg begonnen is met skiën had hij al behoorlijk wat goede ski-ervaring opgebouwd. Ik was daardoor erg gedreven want wou net zo goed skiën als mijn vader. Die passie is voor de sport is mij nu alleen een beetje extremer in vergelijking met hem. Ik werd een skileraar.

 

Nu, 25 jaar, ben ik al 7 jaar skileraar in Oostenrijk. Voorheen was ik alleen in de winter in Oostenrijk maar heb sinds afgelopen voorjaar besloten om hier samen met mijn vriendin te gaan wonen. Zomers is het wonen in dit prachtige land ook zeker geen straf. Ik ben hier veel aan het wandelen, biken en klimmen om te zorgen dat ik in de winter weer topfit ben op de ski’s. Daarnaast zijn die sporten natuurlijk ook super om te doen en heeft het mijn liefde voor de bergen nog sterker gemaakt. Ook ben ik af en toe bezig met fotografie en deel mijn foto’s graag met Roos. Ik ben alleen nog een echte amateur maar vind ook daar mijn plezier.

 

Mij zul je dus niet vaak vinden op de baan maar Martin en ik houden ervan om onze ski-expertise met elkaar te delen en zien elkaar elk jaar zowel in Oostenrijk op de piste als in Nederland op de baan. 

Misschien leer ik jullie daar ook kennen.

“Elke bergtop is binnen handbereik als je gewoon blijft klimmen"

Team Indoorski Assen, skischool van het noorden

team Indoorski Assen

Leer ons allemaal kennen

zet je persoonlijke doelen

Waarom wachten op morgen?

error: Deze content is beveiligd !!