In april 2012 zag ski-liefhebber Martin Fockens zijn kans. Na een carrière in de kapitaalgoederen- en procesindustrie hakte hij de knoop door en maakte van zijn passie zijn werk. Onder het motto "having fun is serious business" is er flink doorgewerkt en is Indoorski Assen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Zeg je beste skilessen, dito materialen, intensieve skitrainingen, grootste rolbaan en een fijne sfeer, dan zeg je Indoorski Assen.
Het antwoord op de veel gestelde waarom vraag bleek eenvoudig: werk maken van je passie geeft energie. De combinatie van een uitdagende bedrijfsvoering en de ski-sport houdt hoofd en lichaam fit.

Skiën geeft een gevoel van vrijheid, is fysiek uitdagend en daarom geestelijk ontspannend. Het brengt je in een mentale toestand waarin je volledig opgaat in je bezigheden: FLOW. Skiën is flow, en wat is er nou leuker dan dit met anderen te delen? Martin doet dat samen met zijn Roos en een klein enthousiast team van freelance instructeurs. Met jou zijn zij Indoorski Assen.

Team Indoorski Assen

Team Indoorski Assen is niet gewoon een team omdat we met elkaar werken. Wij zijn een team omdat we elkaar respecteren, vertrouwen en zorgen voor elkaar. Op deze manier willen we samen met onze klanten werken aan samenwerken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij skiën ben je continu in beweging, er is sprake van dynamisch evenwicht. Dit geldt ook voor onze bedrijfsvoering!. Wij willen blijvend meerwaarde creëren voor onze klanten en omgeving. Onlosmakelijk verbonden met de skisport zijn de bergen met haar sneeuw. Prachtige maar ook erg kwetsbare ecosystemen. Iedereen die al langere tijd in de bergen komt ziet daar zelf de gevolgen van de veranderingen in ons klimaat. Wij willen blijven genieten van de sneeuw, en daarvoor is vrieskou nodig. Dus nemen wij de opwarming van de aarde serieus, en doen er alles aan wat in ons vermogen ligt om onze CO2-voetafdruk zo gering mogelijk te houden.

Om te kunnen skiën op een indoor rolbaan is veel energie nodig. Wij kiezen bewust voor écht groene energie!

Groene stroom en groen gas

Indoorski Assen gebruikt uitsluitend écht groene stroom. We zijn een mooie samenwerking gestart met Vanderveen, de eigenaar van ons pand, en Energiecoöperatie duurzaam Assen. We streven er naar om spoedig doelstellingen om van het gas te gaan en onze eigen groene zonne-energie op te wekken te realiseren.