Ook wij hebben onze deuren als gevolg van de maatregelen moeten sluiten. Als alles het toelaat starten we de skilessen weer per 30 aug 2021, de opening van het nieuwe winteerseizoen 21/22.
We zullen derhalve ook (telefonisch) beperkt bereikbaar zijn. E-mail werkt gelukkig nog als vanouds.

Er is nog veel onduidelijk. Ook jij hebt vast vragen. Hebben deze vragen betrekking op de huidige coronamaatregelen en de gevolgen daarvan voor jouw skilessen of -trainingen? Kijk dan hieronder bij de veel gestelde vragen. Wil je naar aanleiding daarvan contact met ons opnemen doe dit dan middels het formulier op deze pagina. We werken er hard aan om iedereen een passende oplossing te bieden. Dankjewel voor je begrip.


Voor alle andere vragen maak je gebruik van ons reguliere contact formulier.


Pas op elkaar, blijf gezond, groetjes Martin en Roos.

(laatste update 18 mei 2021)


Veelgestelde vragen

Alle ingeplande lessen / cursussen vanaf 15 dec 2020 zijn geannuleerd. Iedereen die het betreft heeft hierover mail vanuit skiplanner@indoorskiassen.nl gehad. Heb jij die niet gehad, kijk dan ook even in de ongewenste mail.
De geannuleerde lessen zijn afhankelijk van je situatie:

  • of teruggeplaatst op je lestegoed, en hebben een verlengde geldigheidsduur tot 1 maart 2022
  • of omgezet in een "coronavoucher". De waarde van deze voucher is te gebruiken voor alle producten en diensten van Indoorski Assen tot 1 maart 2022

Conform onze voorwaarden restitueren we geen lesgelden. Omwille van het voortbestaan van Indoorski Assen is er gekozen voor een verlengde geldigheid van lestegoeden en/of een voucher regeling.
Zowel lestegoeden, of de waarde daarvan omgezet in een voucher blijven geldig tot 1 maart 2022.

Is jouw persoonlijke situatie dringend, en wil je toch je geld terug, neem dan contact met ons op. Doe dit uitsluitend middels het formulier op deze pagina. Binnen de mogelijkheden gaan we in overleg om tot een werkbare oplossing te komen.

Neem contact met ons op. Doe dit uitsluitend middels het formulier op deze pagina.

Formulier lockdown en annuleringen