In april 2012 begon ski-liefhebber Martin Fockens als ondernemer. Na een carrière in de kapitaalgoederen- en procesindustrie hakte hij de knoop door en "is" sindsdien Indoorski Assen. Onder het motto "having fun is serious business" is er hard gewerkt en staat deze mooie skischool, met een grootse rolbaan, nu weer gezond op de kaart. Het antwoord op de veelgestelde waarom vraag bleek eenvoudig: werk maken van je passie geeft energie. De combinatie van een uitdagende bedrijfsvoering en de ski-sport houdt hoofd en lichaam fit.

Skiën geeft een gevoel van vrijheid, is fysiek uitdagend en daarom geestelijk ontspannend. Het brengt je in een mentale toestand waarin je volledig opgaat in je bezigheden: FLOW. Skiën is flow, en wat is er nou leuker dan dit met anderen te delen? Martin doet dat met een enthousiast team van freelance instructeurs. Samen met jou zijn zij Indoorski Assen.

Team Indoorski Assen

Team Indoorski Assen is niet gewoon een team omdat we met elkaar werken. Wij zijn een team omdat we elkaar respecteren, vertrouwen en zorgen voor elkaar. Op deze manier willen we samen met onze klanten werken aan samenwerken.

Indoorski_Assen_tbv_Courant_crop.jpg

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij skiën ben je continu in beweging, er is sprake van dynamisch evenwicht. Dat geldt ook voor onze bedrijfsvoering, altijd in beweging!. Wij willen blijvend meerwaarde creëren voor onze klanten en omgeving. Onlosmakelijk verbonden met de skisport zijn de bergen met haar sneeuw. Prachtige maar ook erg kwetsbare ecosystemen. Iedereen die al langere tijd in de bergen komt ziet daar zelf de gevolgen van de veranderingen in ons klimaat. Wij willen blijven genieten van de sneeuw, en daarvoor is vrieskou nodig. Dus nemen wij de opwarming van de aarde serieus, en doen er alles aan wat in ons vermogen ligt om onze CO2-voetafdruk zo gering mogelijk te houden.

Om te kunnen skiën op een indoor rolbaan is veel energie nodig. Wij kiezen bewust voor écht groene energie!

Groene stroom en groen gas

Indoorski Assen gebruikt uitsluitend écht groene stroom. Onze groene stroom wordt momenteel opgewekt door een grote windmolen in Vierhuizen, Groningen. In de toekomst willen we graag onze eigen groene energie opwekken.
Groen gas klink tegenstrijdig. Gas is immers toch ook een fossiele brandstof? Klopt. Het gas dat wij verbruiken is daarom zogenaamd bosgecompenseerd gas. De uitstoot a.g.v. ons gasverbruik wordt volledig gecompenseerd door bos aan te planten en te beschermen, of via zorgvuldig geselecteerde CO2-compensatieprojecten.