Vanaf 15 december is Nederland wederom in een lockdown. Ook wij sluiten onze deuren als gevolg van de maatregelen tot en met in elk geval 9 februari 2021. We zullen derhalve ook (telefonisch) beperkt bereikbaar zijn. E-mail werkt gelukkig nog als vanouds.

Er is nog veel onduidelijk. Ook jij hebt vast vragen. Hebben deze vragen betrekking op de huidige lockdown en jouw skilessen of -trainingen? Kijk dan hieronder bij de veel gestelde vragen. Wil je naar aanleiding daarvan contact met ons opnemen doe dit dan middels het formulier op deze pagina. We werken er hard aan om iedereen een passende oplossing te bieden. Dankjewel voor je begrip.Voor alle andere vragen maak je gebruik van ons reguliere contact formulier.


Pas op elkaar, blijf gezond, groetjes Martin en Roos.

(laatste update 12 januari 2021)


Veelgestelde vragen

Alle ingeplande lessen in de periode 15 dec 2020 t/m 9 februari 2021 hebben we moeten annuleren. Iedereen die het betreft heeft hierover mail vanuit skiplanner@indoorskiassen.nl gehad. Heb jij die niet gehad, kijk dan ook even in de ongewenste mail.
De lessen die zijn geannuleerd zijn teruggeplaatst op je lestegoed. Deze kunnen op een ander moment weer ingepland worden. De geannuleerde lessen hebben een verlengde geldigheidsduur tot 1 maart 2022.

De oliebollen cursus hebben we in z'n geheel moeten annuleren. Deze vier lessen worden als nieuw flexibel te reserveren tegoed op je tegoed geplaatst. De geldigheidduur van deze lessen is aangepast naar 1 maart 2022.

De kinderlessen zijn op zeven opvolgende zondagen voorafgaand aan de voorjaarsvakantie ingepland. Omdat we a.g.v. de maatregelen de eerste 6 lessen hebben moeten annuleren, is het doel en de waarde voor de kinderen van de cursus weggevallen. We hebben daarom besloten de gehele cursus te annuleren.

Je ontvangt voor de waarde van de cursus een "coronavoucher". Deze mag gebruikt worden voor alle producten en diensten van Indoorski Assen.

Door alle maatregelen en de onzekere vooruitzichten voor een sneeuwvakantie wil je van je aangekochte lessen af. Wij betreuren je keuze, maar respecteren deze wel.

Conform onze voorwaarden restitueren we geen lesgelden. In deze uitzonderlijke situatie willen we wel meewerken aan een oplossing.
We bieden de mogelijkheid 50% van de lesgelden te restitueren, daarmee wordt ook de helft van je lestegoed (afronden naar boven) weggestreept. Het restant aan lestegoed krijgt een geldigheid tot 1 maart 2022.

Neem in dit geval contact met ons op. Doe dit uitsluitend middels het formulier op deze pagina.

Neem contact met ons op. Doe dit uitsluitend middels het formulier op deze pagina.

Formulier lockdown en annuleringen