Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Dinsdag 31 maart heeft het kabinet deze maatregelen verlengd. Ook sport- en fitnessclubs moeten sluiten tot en met in elk geval 19 mei 2020.

Op 6 mei heeft het kabinet besloten een aantal maatregelen te versoepelen, deze zijn weergegeven in een factsheet met tijdlijn en geven in elk geval perspectief. Dat is goed nieuws! Daarmee is ook duidelijk geworden dat de sportaccommodaties zoals skischool Indoorski Assen gesloten moeten blijven tot 1 september 2020. Hieraan is echter wel een grote mits verbonden. Deze versoepelingen kunnen alleen als het coronavirus onder controle blijft.

Voor ons betekent dit dat de skischool van Indoorski Assen daarom voortdurend tot nader bericht gesloten zal zijn.

In afwachting van de ontwikkelingen werken wij achter de schermen met man en macht aan scenario's die een opstart in september weer mogelijk moeten maken. Ondertussen wordt ook gestart met het groot onderhoud aan onze grootse skibaan, de materialen en ondersteunende systemen. Ook zijn we toch al voorzichtig in overleg met locaties in Oostenrijk zodat we in november, al dan niet met de nodige aanpassingen, met een enthousiaste groep skiërs van de sneeuw onder onze ski's kunnen genieten.


Voor het ophalen van je ski's of snowboard die een servicebeurt hebben gehad zijn we tijdens onze openingstijden kantoor wel gewoon geopend.

- Maandag 13:00 - 17:00
- Woensdag 13:00 - 17:00
- Donderdag 13:00 - 17:00


Wij zeggen welgemeend dankjewel voor alle lieve mails, het meedenken, de positive vibe in deze vreemde onwerkelijke tijd. Dit geeft ons de kracht om door te gaan, creatief te zijn, te denken in mogelijkheden, hoop te houden!
Wat zou het toch mooi zijn jullie allemaal het volgend seizoen weer terug te zien, en zo samen onze gedeelde passie voor de wintersport te "gewoon" mogen beleven.


Hou vol, blijf gezond, geniet van de zomer!

groet Martin en Roos.