Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Dinsdag 31 maart heeft het kabinet deze maatregelen verlengd. Ook sport- en fitnessclubs moeten sluiten tot en met in elk geval 28 april

De skischool van Indoorski Assen zal daarom ook tot nader bericht gesloten zijn. Alle ingeplande skilessen zullen we annuleren. We werken achter de schermen hard om tot een passende oplossing m.b.t. de geannuleerde lessen te komen. Deze zal mede afhankelijk zijn van de ontwikkelingen en de daarmee samenhangende maatregelen die de Nederlandse overheid neemt.

Naast de lessen op onze skibaan zijn inmiddels ook de geplande reizen naar de alpenlanden allen geannuleerd. We zullen iedereen informeren middels persoonlijke e-mail. Ook hier wordt alles in het werk gezet om snel duidelijkheid te bieden mbt de (financiële) consequenties van de annuleringen.

Voor onderhoud aan je ski's of snowboard zijn we tijdens onze openingstijden kantoor wel gewoon geopend. Brengen en halen kan alleen gedurende deze openingstijden:

- Maandag 13:00 - 17:00
- Woensdag 13:00 - 17:00
- Donderdag 13:00 - 17:00