Indoorski Assen

skilessen op vaste dag en tijd

Angst fix lessen

We (her)kennen het allemaal. Te veel snelheid, hoogtevrees of angst voor die steile helling. Daardoor kom je op slot te staan. Door het verbeteren van je skitechniek kunnen we die angst voor een groot deel wegnemen. Wil jij weer kunnen genieten van je afdalingen, dan is deze reeks skilessen iets voor jou!

Rustige setting

Angstreductie gaat het beste in een rustige setting. Dat is een omgeving met weinig afleiding. Daarom staat de reeks overdag gepland. In de lessen verbeteren we je techniek en gaan we dieper in op specifieke angst problematiek. 

Ontspannen sfeer

De lessen kenmerken zich door een ontspannen sfeer. Het is overdag vaak wat minder druk en hectisch. Heb je angst, of kom je met een speciale vraag bij ons? Dan is er tijdens deze lesreeks alle tijd en aandacht om je in een ongedwongen omgeving voor te bereiden op een fijne skivakantie. Kostbare privélessen zijn dan niet meer noodzakelijk. Voor iedereen, ongeacht skiniveau en leeftijd.

Voorafgaand aan de vakanties

Er zijn twee reeksen om uit te kiezen, één voorafgaand aan de kerstvakantie en één voorafgaand aan de krokusvakantie. Vind je in het aanbod geen geschikte dag die in jouw agenda past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en kijken samen wat de overige mogelijkheden zijn, bij voldoende aanmeldingen openen we graag een extra reeks.

Angst Fix Nov/Dec

voor de kerstvakantie
294 (€ 269,72 excl. btw)
  • voor de kerstvakantie
  • overdag
  • door-de-week

Angst Fix Jan/Feb

voor de voorjaarsvakantie
294 (€ 269,72 excl. btw)
  • voor de krokus
  • overdag
  • door-de-week

ski ook straks met meer plezier

Samen bereiken we jouw doel

Methodisch

Stap voor stap

Geduldig

We mogen i.p.v. moeten

Fun

Functionele voorpret

error: Deze content is beveiligd !!