Indoorski Assen

Angstreductiecursus

We (her)kennen het probleem allemaal. Te veel snelheid, hoogtevrees of angst voor die steile helling. Door het verbeteren van je skitechniek kunnen we die angst voor een groot deel wegnemen. Wil jij weer kunnen genieten van je afdalingen, dan is deze cursus iets voor jou!

Angstreductie gaat het beste in een rustige setting. Een omgeving met weinig afleiding. Daarom staat de cursus gepland op de middagen. In de lessen verbeteren we je techniek en gaan we dieper in op specifieke angst problematiek. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!

’s Middags kenmerken de lessen zich door een ontspannen sfeer. Het is vaak wat minder druk en hectisch. Heb je angst, of kom je met een speciale vraag bij ons? Dan is er tijdens deze cursussen alle tijd en aandacht om je in een ongedwongen omgeving voor te bereiden op een fijne skivakantie. Kostbare privélessen zijn dan niet meer noodzakelijk. Voor iedereen, ongeacht skiniveau en leeftijd.

Er zijn twee cursussen om uit te kiezen, één voorafgaand aan de kerstvakantie en één voorafgaand aan de krokusvakantie. Vind je in het aanbod geen geschikte dag die in jouw agenda past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en kijken samen wat de overige mogelijkheden zijn, bij voldoende aanmeldingen openen we graag een extra cursus.

Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden:

Angstreductie Nov-Dec 7x€252(= €36 / les)
Angstreductie Jan-Feb 7x€252(= €36 / les)
IndoorskiAssen logo

ski ook straks met meer plezier

Samen bereiken we jouw doel

Methodisch

Stap voor stap

Geduldig

We mogen i.p.v. moeten

Fun

Functionele voorpret

error: Deze content is beveiligd !!