Privéles 1 of 2 personen

Wellicht de snelste manier om vooruitgang te boeken. Tijdens een privéles heb je de hele baan tot je beschikking, er hoeft geen rekening te houden met anderen. Dit staat garant voor een zeer intensief uur skitraining. Jij vraagt wij draaien! Alle ruimte voor uitleg, theoretische onderbouwing, videoanalyse etc. Privéles boek je online, voor 1 of 2 personen, de prijs blijft gelijk.

Privéles 1/2 uur 1 persoon

Intensief, snel resultaat. Tijdens deze privéles heb je een half uur non-stop les.Dit is zeer intensief. Het spiergeheugen wordt op deze manier optimaal getraind. Ben je fit en kun je komen skiën tijdens daluren?, neem dan contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Privébaan t/m 4 personen

Het is ook mogelijk om als select gezelschap voordelig lessen te boeken, de zogenaamde privébaan. Deze privélessen zijn ook online te boeken!

Privébaan t/m 6 personen

Het is ook mogelijk om als select gezelschap voordelig lessen te boeken, de zogenaamde privébaan. Je bepaalt zelf met hoeveel (maximaal 6 volwassenen) en welke personen je komt. Wil je optimaal gebruik maken van de les(tijd), dan is het aan te bevelen dat de niveau's binnen de groep op elkaar zijn afgestemd. Neem om te reserveren contact met ons op. Het is niet mogelijk deze privélessen online te boeken.