Spoedcursus ski 6 in 4

Het was, is en blijft best onzeker met alle berichtgeving, goedbedoelde reisadviezen, kleurcodes en wat al niet meer in dit wintersport seizoen. Toch kan er mag er vaak meer dan je op basis van deze berichtgeving doet vermoeden. Enige nuance is her en der gewenst. Informeer jezelf goed, en op de juiste plek. De nederlandse skivereniging, NSkiV, is zo'n plek. Op https://www.wintersport.nl/ vind je uitgebreide informatie over corona en wintersport. Ook wij helpen je graag op weg!

Wie weet, toch nog in de kerstvakantie op wintersportvakantie? Of toch niet, maar ook wel zin om nog even aan je skitechniek, je fit- en "vitaalheid" te werken? Skiën bij ons op de rolbaan biedt een veilige en leuke manier om dat te doen. In vier weken tijd, krijg je wekelijks een intensieve les van 1,5 uur. Zo geniet je dus de inhoud van zes lessen, in slechts 4 weken tijd.

We doen dit op de woensdag avonden. Vind je in het aanbod geen geschikte dag die in jouw agenda past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en kijken samen wat de overige mogelijkheden zijn, bij voldoende aanmeldingen openen we graag een extra cursus.


Spoedcursus 6 in 4,
4 skilessen van 1,5 uur, €198 (All-in)

Vier extra lange skilessen op 4 woensdagavonden voorafgaand aan de kerstvakantie. Inclusief alle materialen.

Dag Eerste les Laatste les Tijd
Maandag
Dinsdag
Woensdag 25 nov16 dec 202020:30 - 22:00
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag