Angstreductiecursus

We (her)kennen het probleem allemaal. Te veel snelheid, hoogtevrees of angst voor die steile helling.
Door een verbetering van jouw skitechniek kunnen we die angst voor een groot deel wegnemen. Wil jij dus weer kunnen genieten van je afdalingen, dan is deze cursus iets voor jouw!

Angstreductie gaat het beste in een rustige setting, met weinig afleiding. Daarom staat de cursus gepland op de middagen. In de lessen verbeteren we je techniek en gaan we dieper in op specifieke angst problematiek. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!

's Middags kenmerken de lessen zich door een ontspannen sfeer. Het is vaak wat minder druk en hectisch. Dus heb je angst, of kom je met een speciale vraag bij ons dan is er tijdens deze cursussen alle tijd en aandacht om je in een ongedwongen omgeving voor te bereiden op een fijne skivakantie, zonder dat hiervoor kostbare privélessen noodzakelijk zijn. Voor iedereen, ongeacht skiniveau en leeftijd.

Er zijn twee cursussen om uit te kiezen, één voorafgaand aan de kerstvakantie en één voorafgaand aan de krokusvakantie. Vind je in het aanbod geen geschikte dag die in jouw agenda past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en kijken samen wat de overige mogelijkheden zijn, bij voldoende aanmeldingen openen we graag een extra cursus.


Angstreductie cursus Kerst,
7 skilessen, €252

Vijf skilessen overdag op doordeweekse dagen in de periode voorafgaand aan de kerstvakantie. Je krijgt overdag een mooie korting op het reguliere tarief. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!


Dag Eerste les Laatste les Tijd
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
ZondagAngstreductie cursus Krokus,
7 skilessen, €252

Zeven skilessen overdag in de periode voorafgaand aan de krokusvakantie.
Je krijgt overdag een mooie korting op het reguliere tarief. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!

Dag Eerste les Laatste les Tijd
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag