November / december koffietijdcursus 2018

7 lessen voor €199 (Normaal €273, korting ruim 25%)

Zeven lessen op een wo-, do- of vrijdagochtend. Je krijgt op deze ochtenden de hoogste korting op het tarief flexkaart. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!

Deze koffietijd-ochtenden kenmerken zich door een ontspannen sfeer. We letten (waar mogelijk) ook wat minder strikt op de klok. Heb je angst, of kom je met een speciale vraag bij ons dan is er op deze ochtenden alle tijd en aandacht om je in een ongedwongen omgeving voor te bereiden op een fijne skivakantie, zonder dat hiervoor kostbare privélessen noodzakelijk zijn. Voor iedereen, ongeacht skiniveau en leeftijd.

Vind je in het aanbod geen geschikte dag die in jouw agenda past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en kijken samen wat de overige mogelijkheden zijn, bij voldoende aanmeldingen openen we graag een extra cursus.

Ben je net te laat en heb je de eerste les gemist? Geen paniek, het is vaak mogelijk een verkorte cursus te volgen die een week later start. Check het online aanbod in SkiBook of neem contact met ons op.

Dag Eerste les Laatste les
Maandag
Dinsdag
Woensdag 31 okt 19 dec 2018
Donderdag 1 nov 20 dec 2018
Vrijdag 26 okt 14 dec 2018
Zaterdag
Zondag


LET OP: wo 14, do 15 en vr 16 nov is er geen les!