Overdagcursus

7 lessen voor €252 (Normaal €280)

Zeven skilessen overdag op doordeweekse dagen. Je krijgt overdag een mooie korting op het reguliere tarief. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!

's Middags kenmerken de lessen zich door een ontspannen sfeer. Het is vaak wat minder druk en hectisch. We letten (waar mogelijk) ook wat minder strikt op de klok. Heb je angst, of kom je met een speciale vraag bij ons dan is er tijden deze cursussen alle tijd en aandacht om je in een ongedwongen omgeving voor te bereiden op een fijne skivakantie, zonder dat hiervoor kostbare privélessen noodzakelijk zijn. Voor iedereen, ongeacht skiniveau en leeftijd.

Er zijn twee cursussen om uit te kiezen, één voorafgaand aan de kerstvakantie en één voorafgaand aan de krokusvakantie. Vind je in het aanbod geen geschikte dag die in jouw agenda past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en kijken samen wat de overige mogelijkheden zijn, bij voldoende aanmeldingen openen we graag een extra cursus.

Ben je net te laat en heb je de eerste les gemist? Geen paniek, het is vaak mogelijk een verkorte cursus te volgen die een week later start. Check het online aanbod in SkiBook of neem contact met ons op.


Herft tot Kerst overdagcursus

Zeven skilessen overdag op doordeweekse dagen in de periode tussen de herfst- en kerstvakantie. Je krijgt overdag een mooie korting op het reguliere tarief. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!


Dag Eerste les Laatste les Geen les
Maandag
Dinsdag
Woensdag 28 okt16 dec 202011 nov
Donderdag

Vrijdag23 okt11 dec 202013 nov
Zaterdag
Zondag


LET OP: wo 11 en vr 13 november is er geen les!


Kerst tot Krokus overdagcursus

Zeven skilessen overdag op doordeweekse dagen in de periode tussen de kerst- en krokusvakantie. Je krijgt overdag een mooie korting op het reguliere tarief. Daarnaast is je kopje koffie of thee van het huis!


LET OP. de vrijdagcursus bestaat uit 6 lessen, €216. Dit zodat er de laatste laatste vrijdag voor de krokusvakantie niet meer gelest wordt.

Dag Eerste les Laatste les Geen les
Maandag 4 jan 15 feb 2021
Dinsdag
Woensdag 6 jan17 feb 2021
Donderdag7 jan 18 feb 2021
Vrijdag (6x)8 jan 12 feb 2021
Zaterdag
Zondag